ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 06-07-2009 12:28:29

makkki79
elproger
Iz: Srbija
Registrovan: 25-03-2009
Komentari: 767

Osciloskop Voltcraft-misljenje

Dali neko koristi ovaj osciloskoip za autodijagnostiku USB Voltcraft DSO 2090, planiram da ga kupim pa me interesuje kakva su vasa misljenja, kakav je u radu, dali je brz, radi li stabilno i moze jos neki odgovor vezan za njega, inace po njegovim karakteristikama rekao bih da je ovo stvarno dobra stvarcica, i ima li mogucnost snimanja signala u komp?

Evo slike kako izgleda:

Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!

#2 21-07-2009 15:28:05

makkki79
elproger
Iz: Srbija
Registrovan: 25-03-2009
Komentari: 767

Re: Osciloskop Voltcraft-misljenje

Dali je moguce da niko ne koristi ovakav osciloskop pa ne moze dati nikakav komentar?

Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!

#3 21-07-2009 17:12:22

MN026
elproger
Iz: Smederevo
Registrovan: 19-01-2009
Komentari: 2,197

neznam za njega ali ja imam dva actia i atal,ustvari ovaj drugi je isto actia ali se radio u ceskoj i zvao se atal a sad je sve actia.boli glava su oba mada koristim vise ovaj drugi jer je i sastavau mobilnog uredjaja at520m i ima automatsko prilagodjenje kojem god hoces elementu motora ,onaj prvi je preko laptopa.vrlo bitno da se nebi zezao je to automatsko prilagodjenje kojem hoces senzoru mada mozes i sam da odredjujes parametre. sada treba kupiti i jedan rucni za teren tj van radnje makar i 10-15 metara jer se ozbiljne stvari ne iznise van.ali moj savet je da dodas jos malo para pa uzmi mototester kojim pokriva i osciloskop--mnogo mocccna stvarnarocito zbog amper klesta

#4 21-07-2009 18:11:29

Tachomat
elproger
Iz: Zagreb
Registrovan: 14-06-2009
Komentari: 992

etcsk radi kvalitetne usb osciloskope,a nisu ni skupi

#5 05-08-2009 15:44:46

EKVAS
elproger
Registrovan: 04-08-2009
Komentari: 94

ja ga koristim,, i zadovoljava, kvalitet je ok, nije kineska roba, cena je  dosta niska po meni u odnosu sta se dobija,
radi u 2 kanala i  ima mogucnost snimanja liveparametara
  brzo ce ti se isplati

bolje biti MRTAV pijan nego MRTAV trezan!!!!!

Board footer