Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
bio je auto kod musterije , pa danas miga donjeo, skidam sam SAM pozadi al opet vuce struju,,evo upravo sam merio vuce 0.95 amp do 1 am
sta misite jos nesto
ja sam imao neki dan 211 i vukao je struju , za 5 min sam nasao gde, sistemom eliminacije i rascvoravanja napajanja krenuo sam od baterije , bio je problem ventilator motora tj. njegova elektronika vuce oko 300 mA
pa ti vidi ne znam kako da ti objasnim drugacije ides redom pa ces naci
rijesen problem bio na prednjiu sediste od vozaca neki rrelej sto tera sedista da ide nazad napred hvala vam puno
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
rijesen problem bio na prednjiu sediste od vozaca neki rrelej sto tera sedista da ide nazad napred hvala vam puno
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
relej ili upravljacka jedinica?
neki cerni gllavni kao rrelej sa 6 zabice promijenio sam drugi isve je ok , ovaj tip za americki proizvod , sve drugacije je bio sistem na sve strane
Juče ujutro sra _ _ e s mojim vozilom, daljninsko ništa, otvorim ga mehanički stavim ključ u bravu nema niti napona da odključa volan
Računam baterija stara je koliko i auto 6 godina, pogledam napon 4,5 V , promjenim bateriju i jutros opet isto
Idiot!
Da sam stranci trebao mjenjati naj prije bih istestirao bateriju a ovako , ...
Ciljam na SAM jer mi je prekjuče prilikom zaključavanja zablinkao samo zadnjim žmigavcima a ne sa sva četiri ali moram viditi kad dođem danas kuči.
Da zaboravi reč riječ je o W203 2005
203-ke tog godista nisu vise imale te probleme sa SAM-ovima ali nikada se ne zna
Vuče 19A znači nešto gadno troši, idem sad do prijatelja koji ima stardiagnose da vidim koji modul je aktivan 15 minuta nakon gašenja.
203-ke tog godista nisu vise imale te probleme sa SAM-ovima ali nikada se ne zna
Ima par dana pjevam "Ide mi,u životu ide mi ..." pa sam odmah počeo od skupljih stvari jer nije sijalica sigurno
tako je koega on cesto stvara problem na w203
a da malo pogledas grijac za bolje grijanje auta.
Bravo
Baš to je bilo u problemu.
Jel neko popravljao to sr _ _ e ili da ga samo maknem na staru da ga ne prijavljuje ko grešku?
ma oskpcaj ga samo mislim da nece palit gresku
ma oskpcaj ga samo mislim da nece palit gresku
Ne pali grešku ali ga treba anulirati sa star da nije vidljiv u izlistu grešaka, prodaje radi.
Iako volio bi ga popravtiti jer je nov 4300 Kn.
ma nista ne diraj ako je tvoj auto ostavi nekad ga mozes nac jeftino pa ubacit
Evo ga opet!
zaredala mi sr_ _ a s mojim autom
Juče u koloni prestane ventilator kabine puhat, nakon pola minute proradi, onda nakon desetak minuta stane opet ...
Spojim na star i naravno nema greške, koliko sam uhvatio prestane raditi kad pustim gas i kočim.
Da li mi netko može pojasniti šemu šta sve "kupi" modul klime da bi radio?
Znam da "gasi" kompresor kad motorni komp traži punu snagu, ali kakve veze mu ima kočenje?
Niko nema ideju?
Nema greške
Moram ga uhvatiti kad prestane puhat da vidim da li vrti vanjski ventilator.
jesi skinuo ventilator da vidis u kakvim je on stanju?
jesi skinuo ventilator da vidis u kakvim je on stanju?
Ima dva dana sve radi ko beba, a posla pun kufer sinoć do deset i pol čistio i sastavljao turbinu da je kolega može danas vratiti na passata, tako da nema vremena za moje vozilo.